Βυζαντινό Ξενοδοχείο Άρτα

Τηλ: (+30) 26810 52205 -10 Fax: (+30) 26810 52116

Υπηρεσίες

Στους άνετους και φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου μας μπορείτε
να περάσετε ένα ευχάριστο διάλλειμα από την καθημερινότητά σας.

Εστιατόριο-Βar

Στο ζεστό και άνετο περιβάλλον του εστιατορίου μας μπορείτε να απολαύσετε τοπικές παραδοσιακές συνταγές αλλά και προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας. O χώρος μας είναι κατάλληλος για να οργανώσετε επαγγελματικά γεύματα ή και προσωπικές συναντήσεις. Οι επιμελημένες μας προτάσεις και το άψογο σέρβις του προσωπικού είναι σε θέση να ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση.

Μπορείτε να συνεχίσετε τη βραδιά σας στο bar του ξενοδοχείου μας, σε μια ατμόσφαιρα φιλική και ήσυχη. Ένα σημείο συνάντησης που προσφέρεται τόσο για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά ραντεβού.

Αναψυχή

Το κτίριο μας, διαμορφωμένο με στοιχεία βυζαντινής αρχιτεκτονικής αλλά και επηρεασμένο από τις σύγχρονες τάσεις,πλήρως κλιματιζόμενο σε όλους τους χώρους, εγγυάται στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Κατά το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου, ο επισκέπτης μας μπορεί να απολαύσει τις εξής υπηρεσίες:

πισίνα
pool bar
pool restaurant

Επίσης το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα διαθέτει άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις tennis και γήπεδο 5x5.

Αίθουσες συνεδριάσεων

Στους συνεδριακούς μας χώρους, χωρητικότητας 400 ατόμων, με όλο τον απαραίτητο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, μπορούν να διοργανωθούν συνέδρια ή σεμινάρια υψηλών απαιτήσεων. Οι αίθουσες μας διαθέτουν:

ηχητικές εγκαταστάσεις
οθόνες προβολών
video projector

Δεξιώσεις - Υπηρεσία Catering

Σε μια αίθουσα, χωρητικότητας 500 ατόμων, και σε συνδυασμό με την πείρα και φροντίδα του εξειδικευμένου στο χώρο των δεξιώσεων προσωπικού μας, μπορείτε να βρείτε ιδέες και προτάσεις για μια υψηλών απαιτήσεων εκδήλωση, δεξίωση ή χορό.

Επίσης λειτουργεί υπηρεσία catering, η οποία προσφέρει ολόκληρο τον απαιτούμενο εξοπλισμό σε κάθε είδους εκδήλωση που θα επιλέξετε.