Βυζαντινό Ξενοδοχείο Άρτα

Τηλ: (+30) 26810 52205 -10 Fax: (+30) 26810 52116

Πρόσβαση

Χρησιμοποιήστε το παρακάτω χάρτη για να βρείτε την ακριβής τοποθεσία του Ξενοδοχείου
και τις οδηγίες πρόσβασης από τους οδικούς άξονες.

Σε μια απόσταση 5χλμ από την ιστορική πόλη της Άρτας, σε κομβικό σημείο για όλες τις διαδρομές προς τη Δυτική Ελλάδα βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Πρόσβαση από Αθήνα

 • Μέσω Ιόνιας Οδού

  Περνώντας τη νέα γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κατευθυνόμαστε προς Ιωάννινα. Φτάνοντας προς την πόλη της Άρτας, στον κόμβο «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΡΤΑ» ακολουθούμε την πρώτη έξοδο προς «ΑΡΤΑ». Βγαίνοντας στην Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας –Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, διασχίζοντας τον περιφερειακό δρόμο της Άρτας, στο 5ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων και επί της Παλαιάς Εθνικής οδού βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 • Μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού

  Περνώντας τη νέα γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, κατευθυνόμαστε προς Αγρίνιο και στη συνέχεια προς Άρτα. Αφού φτάσουμε στην πόλη της Άρτας, ακολουθούμε την Παλαιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και διασχίζοντας τον περιφερειακό δρόμο της Άρτας, στο 5ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων και επί της Παλαιάς Εθνικής οδού βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Πρόσβαση από Θεσσαλονίκη

 • Μέσω Εγνατίας Οδού – Είσοδος στην Ιόνια Οδό

  Κατευθυνόμαστε μέσω Εγνατίας Οδού προς την πόλη των Ιωαννίνων. Στη συνέχεια αφήνοντας πίσω μας τα Ιωάννινα, κατευθυνόμαστε μέσω της Ιόνιας Οδού προς την πόλη της Άρτας. Πλησιάζοντας την πόλη της Άρτας, στον κόμβο «ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ», ακολουθούμε την έξοδο προς «ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ». Ακολουθώντας τις πινακίδες μέσα στην πόλη της Φιλιππιάδας, βγαίνουμε στην Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας –Ιωαννίνων. Στο 5ο χλμ Άρτας – Ιωαννίνων με κατεύθυνση προς Άρτα βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 • Μέσω Εγνατίας Οδού – Είσοδος στην Παλαιά Εθνική Οδό.

  Κατευθυνόμαστε μέσω Εγνατίας Οδού προς την πόλη των Ιωαννίνων. Αφού περάσουμε την πόλη των Ιωαννίνων κατευθυνόμαστε προς Άρτα (χωρίς να εισέλθουμε στην Ιόνια Οδό) και περίπου 5χλμ πριν μπούμε στην πόλη της Άρτας, στον οικισμό που λέγεται Φιλοθέη και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

Πρόσβαση από Πάτρα

 • Μέσω Ιόνιας Οδού

  Περνώντας τη νέα γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, κατευθυνόμαστε προς Ιωάννινα. Φτάνοντας προς την πόλη της Άρτας, στον κόμβο «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΡΤΑ» ακολουθούμε την πρώτη έξοδο προς «ΑΡΤΑ». Βγαίνοντας στην Παλαιά Εθνική Οδό Άρτας –Ιωαννίνων, διασχίζοντας τον περιφερειακό δρόμο της Άρτας, στο 5ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

 • Μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού

  Περνώντας τη νέα γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, κατευθυνόμαστε προς Αγρίνιο και στη συνέχεια προς Άρτα. Αφού φτάσουμε στην πόλη της Άρτας, ακολουθούμε την Παλαιά Εθνική Οδό προς Ιωάννινα και διασχίζοντας τον περιφερειακό δρόμο της Άρτας, στο 5ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων και επί της Παλαιάς Εθνικής οδού βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.